Kun autosi on tärkeä!

Huollot ja korjaukset

Huoltokorjaamossamme olemme erikoistuneet kaikkien merkkien huoltoihin ja korjauksiin. Korjaamollamme on käytössä kaikkien merkkien varaosaselaimet sekä huolto-ohjelmat. Suoritamme autohuollot auton valmistajan huolto-ohjelmien mukaisesti jolloin myös takuunalaisten autojen takuut säilyy.

Korjaamossamme sinua palvelee 14 autonalan ammattilaista. Jokaiselle työlle löytyy meiltä tekijä. Kaikki asiakkaamme saavat käyttöönsä veloituksetta sähköisen huoltokirjan jota voit käyttää nettiajanvarauksemme kautta. Tilaa tunnukset sähköiseen huoltokirjaan.

Välillä autoon saattaa ilmaantua äkillinen vika ja silloin kannattaa ottaa heti yhteyttä meihin. Ajokelvottomat autot pyrimme saamaan kuntoon muutamissa päivissä ja matkaa voit jatkaa sillä aikaa sijaisautollamme.

Varaosat ja takuu

Käytämme varaosissa alkuperäisiä tai vastaavia varaosia jolloin myös takuunalaisten autojen takuut säilyvät. Meiltä saat myös erikoisimpia varaosia tilaamalla. Voit kysyä meiltä myös pelkkiä varaosia monipuolisesta valikoimastamme.

Työllämme on aina takuu joka riippuu käyttämästämme varaosasta tai tehdystä työstä.

Varaosamme tulevat pääsääntöisesti suoraan maahantuojan varastosta ilman välikäsiä jolloin toimitusaika ja saatavuus on parhaimmillaan.

Sähköinen huoltokirja

Nettiajanvarauksemme kautta pystyt katsomaan milloin tahansa tehdyt huollot ja korjaukset. Tarvitset vain tunnukset jotka voit tilata veloituksetta, sähköisen huoltokirjan käyttö on siis täysin maksutonta kaikille asiakkaillemme.

Sähköisestä huoltokirjasta löytyy kaikki asiaakkaan ajoneuvot ja käyntikerrat jo tuolta vuodesta 1996 alkaen.

Tilaa tunnukset sähköiseen huoltokirjaan.