Kun autosi on tärkeä!

Maalaamo

Suoritamme nykyaikaisessa maalaamossamme pieniä ja suuria maalaustöitä. Tyypillisimmät maalaustyömme ovat kolarikorjauksien yhteydessä suoritettavat korjausmaalaukset. Ehdoton etumme on että käytössämme on oma maalaamo samassa rakennuksessa jolloin työn edistyy joutuisasti alusta loppuun ja asiakkaan käyttöön takaisin mahdollisimman nopeasti.

Maalaamme myös moottoripyöriä ja lähes mitä tahansa joka tarvitsee loistavan maalipinnan suojakseen. Voit kysyä tarjousta myös erikoisempiin töihin.

Sävytarkkuus

Maalauksen onnistumiseen tärkeintä on huolellisuus. Meillä maalattavat autot on aina puhtaita ja maalattavan pinnan viereiset osat tarkistettaan kiilloittamalla sekä lukemalla niistä värisävyt huolelliset värisävymittarilla. Näin voimme varmistua sävyn oikeellisuudesta sekä kiiltoasteesta johon tulee helposti muutoksia uv-säteilyn johdosta

Olemme käyttäneet värisävyn tarkastukseen Spektrofotometriä ChromaVision jo vuosia, tällä hetkellä käytössämme on uusin kolmannen polven kosketusnäytöllinen laite. Hyvillä laitteilla ja huolellisella työllä työn saadaan ensiluokkaiseksi.

Työllämme on aina takuu .

Cromax automaalit

Olemme luottaneet DuPontin valmistamaan Cromaxiin jo vuosikymmeniä. Luotettavalla maalivalmistajalla voimme varmistua että käytössämme on aina uusin tieto sekä viimeisimmät sävykaavat uusistakin automalleista ja niiden sävyistä aina erikoissävyihin saakka.

Tervetuloa tutustumaan !

Maalaamon asioissa sinua palvelee

Heikki Hakala

Asiakaspalvelu
Korjaamopäällikkö

Janne Laakso

Asiakaspalvelu
Työnjohtaja

Tapio Savilahti

Asiakaspalvelu
Työnjohtaja
Lomalla 6.7.-10.7.